Missie en visie

Missie

Stamhuis ontwerpt, innoveert, digitaliseert, realiseert, beheert en onderhoudt retail- en bouwprojecten, die wij samen met onze partners snel, efficiënt, kwalitatief en duurzaam uitvoeren om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Onze missie is om dit op een zo efficiënte en duurzame manier mogelijk te doen. 

Visie

Als bedrijf leveren wij onze bijdrage aan een duurzame wereld. Onze focus op een duurzame groei gaat gepaard met een veranderend ecosysteem, waarin we onze rol uiterst serieus nemen. Dit is geworteld in onze producten en stelt ons in staat om kritisch te kijken naar wie we willen zijn en wat we willen betekenen. Als Stamhuis zijnde moeten wij mee in de circulaire economie en kritisch kijken naar onze eigen CO2-footprint. Om toekomstbestendig te zijn en te blijven, proberen wij slim op deze ontwikkelingen in te spelen.

Met het Stamhuis Totaalconcept © betreden wij nu de virtuele wereld. Wij geloven in 100% voorbereiding van het project dat reeds virtueel gebouwd en voorbereid is, alvorens over te gaan op de daadwerkelijke uitvoering. Door onze focus op prefab en voorassemblage kunnen wij de doorlooptijd op de bouwplaats tot een minimum beperken. Kwalitatief duurzame elementen worden snel gemonteerd en dragen bij aan een hoge efficiëntie en bouwsnelheid. Door modulair te bouwen bieden wij de mogelijkheid om verbouwingen flexibel, in een zeer korte doorlooptijd en tegen lagere investeringskosten uit te voeren.