Jouw ontwikkeling

Wat we doen voor onze klanten, doen we ook voor onze mensen. We gaan tot het uiterste om ieders tevredenheid te garanderen. Prestaties worden bij ons gewaardeerd en beloond. Met de juiste inzet, kun je binnen Stamhuis snel doorgroeien. Binnen de kaders van je functie, krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Innovatie wordt aangemoedigd en goede ideeën worden altijd beloond. Jaarlijks heb je minimaal 3 ontwikkelgesprekken waarin persoonlijk doelstellingen SMART gemaakt worden en om de voortgang van je traject te monitoren.

Onboarding

Iedere nieuwe collega van Stamhuis krijgt een onboarding aangeboden. Tijdens dat programma leer je de historie en de kernwaarden van Stamhuis beter kennen. Waar is het allemaal begonnen? Wat is onze stip op de horizon? Hoe werkt het binnen Stamhuis? Je gaat mee op pad met de collega’s en krijgt een kijkje achter de schermen, zowel binnen de organisatie als buiten bij onze projecten. Hierbij word je ook gekoppeld aan een Buddy. Dit geeft jou de juiste tools een succesvolle start te maken bij Stamhuis.

Stamhuis Academy

Tijdens je dienstverband worden regelmatig trainingen en scholingen aangeboden die je ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden, dit gebeurt via de Stamhuis Academy. Denk hierbij aan zowel je persoonlijke als technische vaardigheden, maar ook aan de opleidingscredits die je kan gebruiken. Zo hoeft niet altijd de opleiding in eigen tijd plaats te vinden. In overleg met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen relevant zijn en goed aansluiten bij je huidige situatie maar ook bij je ambities. De Stamhuis Academy wordt continu verder geoptimaliseerd & uitgebreid om in ieders behoefte te kunnen voorzien.