Ons verhaal

Onze ontstaansgeschiedenis voert terug naar het jaar 1926. In dat jaar trokken de gebroeders Hendrik en Lambertus naar Utrecht en richtten hun eigen aannemersbedrijf ‘Gebroeders Stamhuis’ op.

Zestig jaar later neemt kleinzoon & huidig eigenaar Henk Stamhuis het bedrijf over. Met zijn passie voor ondernemen en eigenzinnige visie op de bouwwereld is Henk erin geslaagd om Stamhuis te laten groeien tot wat we vandaag de dag zijn: een pionier in de bouwsector.

Onze organisatie wordt nog steeds aangestuurd vanuit ‘het hartje van het land’ maar telt tegenwoordig ook vestigingen in Medemblik, Zaltbommel, Raamsdonksveer, Aarschot, Keulen en Antwerpen. Met iets minder dan 350 vaste medewerkers werken wij elk jaar aan zo’n 1200 projecten in binnen- en buitenland. Hoewel we groot zijn geworden met het prefab bouwen van winkels, zijn we veel meer dan een Retailbouwer. We hebben onze expertise in prefab uitgebreid naar meerdere markten. Zo vind je bij Stamhuis nu ook prefab elementen, (vakantie)woningen en badkamers. 

Familiebedrijf

Stamhuis heeft een laagdrempelige bedrijfscultuur waarbij het familiaire karakter behouden blijft. De sfeer is open en flexibel. De lijntjes zijn kort en we schakelen snel. Wij vertrouwen op elkaar en geven de ruimte om ons werk naar eigen inzichten uit te voeren. We doen wat we zeggen én zeggen wat we doen.

 

Benieuwd naar onze vacatures?